Driedaags springconcours met allure, op gras!

Pinksterconcours 3-4-5 juni 2017

Kaatsheuvel -  Tijdens het Pinksterweekend wordt door paardensportvereniging Het Paard van Troje traditiegetrouw het Pinksterconcours bij Manege Pullens in Kaatsheuvel georganiseerd.

Dit jaar is het de organisatie wederom gelukt alle drie de dagen te kwalificeren als selectiewedstrijd voor de Brabantse Kampioenschappen later dit jaar.

Dit traditioneel concours, dat net als de grote nationale en internationale concoursen verreden wordt op gras, staat garant voor paardenspringsport van het hoogste niveau, waarbij ook diverse topruiters hun opwachting zullen maken! Op zaterdag worden de klasse BB, B en L verreden, op zondag volgen de M, Z en ZZ rubrieken. Daarnaast wordt er op zondag in een speciale L-rubriek door vele ruiters fel gestreden om de prestigieuze Ton van de Ven Bokaal. Deze dag wordt afgesloten met het traditionele ruiterbal/feestavond met DJ. Op maandag volgen de ponyrubrieken, met als spectaculaire afsluiting Pony-Knockout race, waarin de snelste ponyruiter een grote prijs kan winnen!

IMG 6175

Toeschouwers zijn op alle dagen van harte welkom op de terreinen van Manege Pullens om vanaf het terras onder het genot van een hapje en drankje volop te komen genieten van deze prachtige paardensport. Voor de kinderen is er een stormbaan met springkussen en de toegang is gratis!

Afdrukken